Al 60 jaar een begrip in revisie en verkoop van gebruikte hefbruggen

Sinds 1954 zijn wij gespecialiseerd in revisie en verkoop van garage-hefbruggen met een capaciteit van 1,5 tot en met 24 ton.

Onze specialiteit zijn Stertil-KONI hefbruggen. Deze onverwoestbare hefbruggen reviseren wij zowel technisch, als optisch en zijn niet van nieuw te onderscheiden! Daarom krijgt u maar liefst 1 jaar volledige garantie, inclusief plaatsing!

Behalve Stertil-KONI, bieden wij diverse andere merken gebruikte hefbruggen aan, zowel technisch gereviseerd met garantie, als ongereviseerd, zonder garantie.

Zelfs de levering en plaatsing van nieuwe Stertil-KONI hefbruggen behoort tot de mogelijkheden!

Al onze gereviseerde hefbruggen voldoen aan de veiligheidseisen gesteld in de richtlijn Arbeidsmiddelen, alsmede aan de eisen gesteld in de Machinerichtlijn.

Onderhoud, reparatie en keuringen

Voor het onderhoud aan uw hefbrug en het uitvoeren van reparaties beschikken wij over een professioneel en vakkundig serviceteam. 

Van Zetten Hefbruggen is erkend keuringsbedrijf en aangesloten bij het RAI Keurmerk Hefbruggen. Hiermee is de kennis van onze servicemonteurs gewaarborgd en bent u verzekerd van een deskundige en gecertificeerde inspectie van uw hefbruggen.

Belangstelling?

Geef u wensen aan ons door via het contactformulier, of bel of mail ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Email: info@vanzettenhefbruggen.nl
Tel: 0186 - 66 25 70
Fax: 0186 - 66 21 05
Bezoekadres:
Bedrijfsstraat 9
3284 KB Zuid-Beijerland
Postadres:
Postbus 7407
3284 ZG Zuid-Beijerland