Over ons

Uw hefbrug

Onze zorg.

Een duurzaam alternatief.

Contact

Van Zetten Hefbruggen

Al tientallen jaren lang is Van Zetten Hefbruggen actief met de inkoop, revisie en verkoop van hefbruggen. Van Zetten werkte tot 1954 bij Koni in Oud Beijerland als directeur van een van de bedrijfsonderdelen. Zijn grote wens was toch om eigen baas te zijn.

Die stap heeft hij in 1954 gezet en startte de “Handelsonderneming van Zetten”. Het bedrijf hield zich bezig met de in- en verkoop van auto’s, compressoren, olie en garageapparatuur, waaronder hefbruggen. De revisie van hefbruggen was daar onderdeel van.

Duurzaam alternatief

Van Zetten Hefbruggen in Zuid-Beijerland zet al meer dan 60 jaar de toon als het gaat om revisie van en handel in – hoofdzakelijk – Stertil-KONI hefbruggen. Een duurzaam alternatief voor nieuwe garage hefbruggen en het prijsverschil kan oplopen tot 50% van de nieuwprijs.

Overname 2018

Al 65 jaar is Van Zetten Hefbruggen het adres voor klassieke Koni hefbruggen. Revisie, restauratie, plaatsing, onderhoud en onderdelenlevering. In 2018 nam Erik Weeda, Van Zetten Hefbruggen over. Het team van techneuten zijn 24/7 in de ban van dit oerdegelijke Hollandse product.

Wij beschikken over ervaren VCA gecertificeerde monteurs, die hefbruggen demonteren, reviseren en vervolgens doorplaatsen. Dit doorplaatsen gebeurt altijd met een half jaar volledige garantie.

We zijn een echt no-nonsense bedrijf met korte lijnen en dat resulteert in een persoonlijke benadering van de klant. Hierdoor kunnen we direct inspelen op wensen van de klant en hefbruggen aanpassen aan bijvoorbeeld speciale voertuigen, zoals vorkheftrucks.

Wij kopen gebruikte Stertil-Koni bruggen op in heel Nederland en België. Tot de jaren tachtig had Koni in Nederland een marktaandeel van wel 75 procent. Er staan daardoor nog altijd veel bruggen van dit merk in Nederlandse en Belgische werkplaatsen.