Revisie

Uw hefbrug

Zo goed als nieuw.

Een duurzaam alternatief.

Contact

Revisie van gebruikte hefbruggen

Van Zetten Hefbruggen levert gereviseerde hefbruggen van het merk Stertil-KONI, met 6 maanden garantie, inclusief het plaatsen. U kunt kiezen uit 2 uitvoeringen: gespoten of ongespoten.

Gespoten uitvoering

Gebruikte hefbruggen worden na het schuren, dan wel stralen, van alle delen, in de originele fabriekskleuren gespoten. Afwijkende RAL-kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Bovendien voorzien wij de gereviseerde hefbruggen van de vereiste transfers. Daarnaast voeren wij de volgende technische revisie werkzaamheden uit:

  • Nauwkeurige controle en indien nodig vernieuwing van vergrendeling, kabels, lagers en overige mechanische delen.
  • Vernieuwing van o-ringen en manchetten in het hydraulisch circuit.
    Het voldoen aan de testdruk van de hydraulische pompen.
  • Het in de originele vorm zetten van kolommen, dwarsbalken en rijbanen.
  • Zowel uiterlijk als technisch bevinden deze door Van Zetten Hefbruggen geleverde gereviseerde en gespoten hefbruggen zich in nieuwstaat.
  • Daarom leveren en plaatsen wij deze hefbruggen met 6 maanden volledige garantie.

Ongespoten uitvoering

Als alternatief kunnen wij u ongespoten hefbruggen aanbieden. De bruggen worden dan geleverd in de lakstaat zoals deze bij ons zijn binnengekomen. Na het schoonmaken en ontvetten worden deze hefbruggen alleen technisch (zie boven) gereviseerd. Deze hefbruggen voldoen aan de gestelde veiligheidseisen en leveren wij eveneens met 6 maanden volledige garantie.